Lago Amore Sloep Er zijn 17 producten

per pagina
Toont 13 - 17 van de 17 items
 • Lago Amore 478 Deze sloep is dit jaar door een aantal aanpassingen nog aantrekkelijker geworden. De vaareigenschappen zijn verbeterd en is voorzien van een hogere rugsteun wat zorgt voor een goede comfort zodat u heerlijk kunt genieten op het water! Dat is niet het enige wat de Lago Amore 478 kenmerk.. Door de vele standaard aanwezige optie's is deze...

  € 4,995
 • Lago Amore 450 Een ideale sloep om gezellig een dagje er op uit te gaan met de familie of vrienden. Deze lago amore 450 heeft alles in zich wat je maar wilt wensen. Hoge rugsteun wat zorgt voor een goede comfort standaard voorzien van rug kussens en een zonnedek.

  € 4,995
 • Lago Amore 495 lounge Deze Lago Amore 495 lounge heeft prima vaareigenschappen en is lekker stabiel op het water. De ideale sloep om heerlijk een dag te gaan varen! Zo zijn er vele opbergvakken aanwezig zodat er verschillende dingen mee genomen kunnen worden. Ook is de lago amore 495 lounge voorzien van een droog toilet.

  € 5,995
 • Lago Amore 480 Deze populaire sloep heeft goede vaareigenschappen en is voorzien van een hoge rugsteun wat zorgt voor een goede comfort zodat u heerlijk kunt genieten op het water! Dat is niet het enige wat de Lago Amore 480 kenmerk. Door de vele standaard aanwezige optie's is deze sloep overcompleet!

  € 5,895
 • De Lago Amore 425 de kleinste boot in zijn klasse, dat maakt hem gelijk weer uniek. Door de eenvoudige indeling is er nog veel zit ruimte aanwezig zodat je heerlijk met een aantal personen kunt genieten op het water! Standaard voorzien van: Kussenset Kabelaring Opbergvakken 3x Ankerluik RVS kikkers Stuurconsole

  € 4,295
Toont 13 - 17 van de 17 items