JHwatersport uw vaarplezier begint hier!

JHwatersport is gespecialiseerd op het gebied van nieuwe en gebruikte sloepen en tenders. Zo hebben we altijd een divers aanbod van de bekende merken als Oudhuijzer, Corsiva, Antaris, Interboat en Lago Amore. Door het diverse aanbod is er altijd een sloep die bij u past!Antaris sloep kopen
Uw sloep word altijd standaard door ons afgeleverd met garantie en een afleverpakket.

   

Gebruikte sloepen Er zijn 45 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 45 items
 • Deze nieuw ontwikkelde snelvarende tender ziet er prachtig uit.De tender is van vele gemakken voorzien. Zo is er gedacht

  € 17,999
 • Deze prachtige stabiele sloep voor het gehele gezin verkeerd in goede staat. Mooie maat, lekker ruim van binnen en overal bevaarbaar! Deze sloep heeft een gezellige rondzit voorin de boot en de motorkist dient gelijk als een handige tafel voor uw drankjes en versnaperingen. Achterin een royale comfortabele achterbank en een stuurstand met een houten...

  € 20,999
 • Deze nieuw ontwikkelde snelvarende tender ziet er prachtig strak uit.De tender is van vele gemakken voorzien.

  € 10,495
 • Deze prachtige tender staat bekend om zijn goede vaareigenschappen en zijn goede lijnen.

  € 9,250
 • Deze prachtige sloep uit 2017  staat bekend om zijn goede vaareigenschappen en zijn goede lijnen. De boot is zo goed als nieuw en is uitgerust met verschillende optie's. Zo is er een rond zit aanwezig met daarop een luxe kussenset zowel op het zit vlak als voor de rug.

  € 10,499
 • Deze Prachtige kwaliteitssloep verkeerd in goede staat!. Mooie maat, lekker ruime van binnen en overal bevaarbaar! Deze sloep heeft een gezellige ruime rondzit voorin de boot met in het midden een tafel/motorkist voor uw drankjes en versnapperingen. Ook is de boot voorzien van een zonnedek die uitneembaar is en makkelijk op te bergen is onder de zit...

  € 17,999
 • Deze prachtige tender staat bekend om zijn goede vaareigenschappen en zijn goede lijnen. De tender verkeerd in goede staat en is uitgerust met verschillende optie's. Zo is er een rond zit aanwezig met daarop een luxe kussenset zoals op het zit vlak en voor de rug. Ook is de Tender sloep voorzien van een zonnedek en tafel. Deze zijn alle twee uitneembaar.

  € 17,250
 • Deze Prachtige kwaliteitssloep verkeerd in goede staat!. Mooie maat, lekker ruime van binnen en overal bevaarbaar! Deze sloep heeft eengezellige ruime rondzit voorin de boot met in het midden een tafel/motorkist voor uw drankjes en versnapperingen. Achterin een royale comfortabele achterbank en een stuurstand met houtenstuurwiel ervoor!

  € 12,500
 • Deze prachtige sloep staat bekend om zijn goede vaareigenschappen en zijn goede lijnen. De boot verkeerd in nieuwstaat en is uitgerust met verschillende optie's. Zo is er een rond zit aanwezig met daarop een luxe kussenset zoals op het zitvlak en voor de rug. Ook is de sloep voorzien van een zonnedek, deze is uitneembaar.

  € 12,499
 • Deze prachtige sloep uit 2017 staat bekend om zijn goede vaareigenschappen en zijn goede lijnen. De boot is zo goed als nieuw en is uitgerust met verschillende optie's. Zo is er een rond zit aanwezig met daarop een luxe kussenset zowel op het zit vlak als voor de rug.

  € 13,500
 • Deze prachtige sloep staat bekend om zijn goede vaareigenschappen en zijn goede lijnen. De boot verkeerd in goede staat en is uitgerustmet verschillende optie's. Zo is er een rond zit aanwezig met daarop een luxe kussenset zoals op het zit vlak en voor de rug. Ook is de sloep voorzien van een zonnedek, deze is uitneembaar.

  € 9,999
 • Deze prachtige sloep staat bekend om zijn goede vaareigenschappen en zijn goede lijnen. De boot is in goede staat van onderhoud en is uitgerust met verschillende optie's. Zo is er een rond zit aanwezig met daarop een luxe kussenset zowel op het zit vlak als voor de rug.

  € 8,750
Toont 1 - 12 van de 45 items