Onderhoud

In onze professionele werkplaats hebben wij de mogelijkheid om uw boot te voorzien van alle voorkomende reparaties en jaarlijks onderhoud. Van een eenvoudige servicebeurt tot een grote reparatie van uw boot of motor.

Renovatie

JH watersport is ook gespecialiseerd in diverse renovatie werkzaamheden aan uw boot. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse renovaties aan uw boot, zodat uw boot in goede conditie komt of blijft. Hieronder een overzicht van de diverse renovaties die bij JH watersport mogelijk zijn

Anti-fouling

Om uw onderwaterschip in goede conditie te houden is het soms noodzakelijk om anti-fouling aan te brengen wat uw onderwaterschip beschermd. Als u uw onderwaterschip voorziet van anti-fouling voorkomt u de kans op osmose. Dit is onthechting van uw polyesterlagen onderling.

Polyester reparaties

Heeft u schade aan uw boot of moet er een aanpassing aan het polyester werk gedaan worden bent u bij JH watersport op het juiste adres. Door de vele ervaringen met polyester reparaties kunnen wij uw boot weer in optimale conditie brengen.

Lak werkzaamheden

Omdat de boot aan alle weersomstandigheden word bloot gesteld is het belangrijk dat uw lak werk in optimale conditie is. Dit voorkomt vele problemen. Daarom is belangrijk om de houten en polyester delen van uw boot goed te beschermen tegen de weersveranderingen die het te wachten staat. Om dit te realiseren bent u bij JH watersport op het juiste adres.

Teak reparatie’s

Het teakdek/vloer van uw boot heeft onderhoud nodig, dit voorkomt scheuren en andere narigheden. Om het teak van uw boot in optimale conditie te houden kunt u bij JH watersport terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor renovatie werkzaamheden aan uw boot.

info@jhwatersport.nl
0683399049/0614065328

Winterklaar

Ook voor de winteropslag moet de motor winterklaar gemaakt worden. Dit is erg belangrijk, omdat de benzine en diesel niet eindeloos de zelfde goede conditie behoud. Dit kan in het voorjaar veel problemen geven. Zoals niet starten, slecht lopen van de motor. Ook moet een inboard motor geconserveerd worden voor de winter zodat deze niet bevriest.

Tevens kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden

  • Onderhoud Aan in en outboard motoren

  • Inbouw/aanbouw van motoren

  • Inbouw/opbouw van elektrische accessoires

  • Opbouw van Biminitops, skipalen, wakeboardtowers en zwemtrapjes.

  • Het aanbrengen van antifouling

  • Het poetsen van uw boot

  • Teak reinigen en schuren/repareren

  • Professionele polyether reparatie

Service Er zijn geen producten in deze categorie.