Buitenboordmotoren

Wilt u het watersporten op de beste manier ervaren? Dat kan niet zonder goede buitenboordmotor.

JH watersport is ontstaan vanuit onze interesse voor de buitenboordmotor. Het is daarom niet zo gek dat we diverse varianten op voorraad hebben van verschillende bekende merken. Wij hebben verstand van onze producten en door jarenlange ervaringen weten we precies hoe we uw motor kunnen onderhouden en repareren.

Persoonlijk advies
Om u op de beste manier te helpen, willen wij graag van u weten wat u precies wilt met uw boot en buitenboordmotor. Welke activiteiten wilt u ondernemen en wat zijn uw verwachtingen? Aan de hand van uw wensen en budget geven wij u een eerlijk advies. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Nieuw en occasion
Natuurlijk bent u welkom om bij ons binnen te lopen. We nemen de tijd om u meer te vertellen over de mogelijkheden en laten u natuurlijk diverse opties zien.

JH watersport heeft een mooi assortiment buitenboordmotoren. Zowel gloednieuw als occasion. Alle buitenboordmotoren zijn in nette staat en worden met garantie geleverd. Zo bent u zeker van een fijne beleving op het water.

Geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen.