ePropulsion

Ontdek alles over elektrisch varen met ePropulsion

ePropulsion staat bekend om de duurzaamheid en de hoge kwaliteit van hun producten. Dit innovatieve merk biedt met een breed scala aan elektrische motoren dé oplossing voor vaarders van alle niveaus en boten van alle groottes. Ter vervanging van buitenbordmotoren en diesel motoren is er voor ieders wat wils.

Hoge efficiëntie en prestaties ePropulsion

De belangrijkste eigenschappen van de ePropulsion motoren zijn de efficiëntie en de goede prestaties. De elektrische motoren zijn speciaal ontworpen om met een minimale impact op het milieu maximale prestaties te kunnen leveren. Deze efficiëntie leidt tot een lager verbruik van energie en een langere vaartijd met een enkele acculading. 

Stil & veilig

Naast dat de elektrische motoren van ePropulsion zeer efficiënt en energiezuinig presteren zijn ze ook erg stil. Dit maakt de elektrische motoren ideaal voor recreatievaarders die op zoek zijn naar ontspanning en rust tijdens hun vaartochten. Ook zijn de motoren zeer veilig. De stijlvolle en robuuste ontwerpen zijn – voordat ze op de markt verschenen – uitvoerig getest op kwaliteit en duurzaamheid. 

Onderhoudsvriendelijk

De elektrische motoren van ePropulsion zijn eenvoudig te onderhouden en te repareren. De motoren zijn compact, makkelijk in gebruik en bestaan ook uit relatie weinig onderdelen. Dit draagt bij aan een langere levensduur van de motoren en bovendien bespaart u ook aanzienlijk op uw onderhoudskosten.

ePropulsion voor sloepen

Ontdek het varen met een ePropulsion systeem in een sloep. Met deze innovatieve systemen geniet u zorgeloos van een maximale vaartijd, eenvoudige bediening en snelle laadtijden. U ervaart ultiem gebruikersgemak en u vaart ook nog eens op zeer duurzame wijze. Kies voor betrouwbaarheid en comfort met ePropulsion.

Eenvoudig in gebruik

U start de motor met één druk op de knop. Daarnaast past u met de soepele gasbediening het vermogensniveau eenvoudig aan. Op het overzichtelijke display van ePropulsion vindt u in één oogopslag:

  • De snelheid
  • Het huidige verbruik
  • Aantal toeren per minuut
  • De accucapaciteit
  • Het resterende bereik in kilometers

Toekomstbestendig varen met ePropulsion

Als u kiest voor elektrisch varen met ePropulsion kiest u voor zekerheid. Met het oog op de toenemende focus op het gebied van duurzaamheid en beperkende maatregelen voor boten met een verbrandingsmotor, zorgt de keuze voor elektrisch varen dat u klaar bent voor de toekomst. U kunt met vertrouwen investeren in een elektrische boot, wetende dat u milieuregelgeving en mogelijke beperkingen voorruit bent. Kijk voor meer informatie over elektrisch varen op onze merkenpagina.

ePropulsion opladen

Het ePropulsion pakket is volledig opgeladen in slechts 7,5 uur. Wanneer u de boot bijvoorbeeld ’s nachts aan de lader aansluit, is hij de volgende ochtend weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. De sloepen worden geleverd met een walstroomaansluiting en een laadkabel van 15 meter. Dit om het opladen nog gemakkelijker te maken. Om te zorgen dat er overal opgeladen kan worden wordt het systeem standaard met een EEC-stekker en een netstroomstekker geleverd.

Lange levensduur accu’s

De accu’s van ePropulsion hebben een zeer lange levensduur. De batterij kan ongeveer 3000 keer volledig worden opgeladen en leeg gebruikt voordat de batterij minder goed gaat werken.

Zorgeloos het water op

Bij het uitzoeken van het juiste elektrische systeem voor uw sloep is het verstandig om rekening houden met verschillende factoren zoals het type boot en de gewenste vaartijd. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van een eerlijk advies en u te helpen bij het maken van de juiste op het gebied van elektrisch varen. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van uw vaartocht met een zeer stille, duurzame en gebruiksvriendelijke elektromotor.

Gratis advies?

Neem contact met ons op.