JH Watersport is vanaf nu dealer van Primeur sloepen en tenders

28 april 2023

Sinds februari dit jaar is JH Watersport dealer geworden van het merk Primeur. Wij zijn trots om dealer te mogen zijn van het merk Primeur, omdat dit dé aanvulling is op ons assortiment die we voorheen misten. Wij staan achter de kwaliteit van het merk en het brede assortiment van Primeur biedt u een uitgebreide keuze aan sloepen en tenders.

Primeur sloepen en tenders
Primeur staat voor comfort, luxe en hoge kwaliteit. De afwerking is vergeleken met vele soortgenoten echt van pure klasse. Mede daardoor staat Primeur bekend om zijn zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Alles over Primeur sloepen en tenders leest u HIER op onze merken pagina.  

Dealer van Primeur
Van de importeur kregen wij het aanbod om dealer te worden van dit prachtige merk. Daar hoefden wij samen niet lang over na te denken. Primeur is echt een luxe merk met veel mooie modellen. Je kunt er sportief mee varen, maar in alle luxe zijn de modellen van Primeur ook zeer geschikt om heerlijk mee te cruisen. Dat het een zeer exclusief merk is dat blijkt wel: in onze regio zijn wij namelijk de enige Primeur dealer. We zijn dan ook maar wat blij dat we dit premium merk hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Waarom kiezen voor het merk Primeur?
Onze klanten kiezen voor Primeur omdat ze gaan voor een luxe sloep of tender. De belangrijkste speerpunten van Primeur zijn:

  • Een strakke afwerking: bij alle boten is het polyesterwerk super strak afgewerkt.
  • Hoge kwaliteit: er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen.
  • Details: de kabelaring bijvoorbeeld; deze komt uit één van de beste touwfabrieken van Nederland. Elke kabelaring is extra dik, wat de sloepen een zeer luxe uitstraling geeft.
  • Betaalbaar: Primeur heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en is daarmee een naam die echt opvalt in zijn prijsklasse.

Voorraad
Wij streven ernaar om zoveel mogelijk modellen op voorraad te hebben. Er zijn verschillende opties en kleurcombinaties, zo kunt u de boot naar eigen wens samenstellen. Alle modellen van Primeur vindt u HIER op onze merken pagina. 

Toekomst
Wij verwachten – met de toevoeging van dit premium merk – een nieuw publiek aan te trekken dat we blij kunnen maken met een prachtige Primeur sloep of tender. Het is een echte eyecatcher in onze showroom. Zo zijn er niet voor niets al vijf boten de deur uit gegaan in de eerste twee maanden.

Showroom
U bent van harte welkom om alle Primeur sloepen en tenders te bekijken in onze showroom. Kom hiervoor langs of maak een afspraak via onze contactpagina. 

Aldus Jacco & Huib de Jong – Broers, oprichters en eigenaren van JH Watersport.

Overige Berichten

HISWA te Water 2023

HISWA te Water 2023

JH Watersport staat met het merk Primeur maar liefst 4 dagen op de grootste in-water bootshow van Noord-Europa. Vanaf woensdag 30 augustus t/m...

Lees meer
De nieuwe website is online.

De nieuwe website is online.

We zijn er blij mee! De vorige website werd al weer wat ouder. Tijd om alles een nieuwe look te geven met het doel alles nog overzichtelijker te...

Lees meer