Occasions

Een dagje varen met het gezin door de binnenwateren of een sportieve middag op de rivier met uw vrienden. JH watersport gunt iedereen een prettige ervaring op het water. 
We zijn er ons zeker van bewust dat een nieuwe sloep of tender niet voor iedereen is weggelegd. Daarom kunt u bij JH watersport ook terecht voor occasions.

Met ons kritische oog en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alleen betrouwbare en kwalitatief goede occasions worden opgenomen in ons assortiment. 
Zo heb je uitstekende kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Merken
Bij JH watersport bieden we u diverse gebruikte sloepen en tenders aan van bekende en uitstekende merken. Denk aan Oud Huijzer, Corsiva, Antaris, Interboat, Atender en Lago Amore.

In ons diverse aanbod zit er altijd een sloep of tender tussen die perfect bij u past. Daarnaast leveren we uw occasion altijd af met garantie en een afleverpakket.

Showroom
U kunt ons occasion assortiment eenvoudig online bekijken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. We helpen u graag verder in uw zoektocht naar een mooie occasion. Zo kunt u tijdens de komende zonnige dagen ultiem genieten op het water.