Oude Rhijn sloepen

Bij JH watersport bent u aan het juiste adres voor een prachtige Oude Rhijn tender sloep. De Oude Rhijn tendersloepen bestaan uit twee modellen die gekenmerkt worden door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Oude Rhijn 565 tender 
De Oude Rhijn 565 Tender is een mooi gelijnde sloep met een moderne uitstraling. De ruime voor- en achterbank bieden plaats aan maximaal 6 personen. Deze sloep heeft een speciale motorruimte die de motor aan het zicht onttrekt. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere uitstraling, maar dempt ook het motorgeluid. Op de bun kan een bunkussen worden geplaatst zodat het zonnedek wordt vergroot. Optimaal genieten van de zon!

Onze motor keuze voor de Oude Rhijn 565 Tender
De Oude Rhijn 565 Tender heeft afsluitbare bun, zodat de motor niet in het zicht is en ook het motorgeluid wordt gedempt. De 565 is een multifunctionele tendersloep. Je kunt kiezen uit motoren met een vermogen van 10, 15 of 20 pk. Voor de 10,15 of 20 pk vermogens raden we een duurzame en stille Honda of Suzuki buitenboordmotor aan.

De Oude Rhijn 570 tender
De Oude Rhijn 570 Tender is een ruime, modern vormgegeven tendersloep voor een ontspannen dag op het water met 6 passagiers. Het ontwerp van de 570 tender kenmerkt zich door de strakke, moderne romp en het strakke zwemplateau voor een gemakkelijke in- en uitstap uit het water. De diepe kuip creëert extra ruimte in het interieur. De rondzit kan eenvoudig omgevormd worden tot een ruim zonnedek.

Onze motor keuze voor de Oude Rhijn 570 Tender
De Oude Rhijn 570 Tender heeft een afsluitbare bun, waardoor de motor niet in het zicht is en het motorgeluid extra gedempt wordt. De 570 is een multifunctionele tendersloep. Je hebt de keuze uit motoren met een vermogen van 15, 20 of 30 pk. Voor de 15, 20 pk motor adviseren wij een duurzame en stille Honda of Suzuki buitenboordmotor. Wil je extra sportief varen, kies dan voor een 30 pk Suzuki motor. Deze motor is de lichtste in zijn klasse en met het extra vermogen haal je een snelheid van 35+ km/u.