Specificaties:

Merk: Reitdieper

Conditie: Nieuw

Bouwjaar: 2023

Lengte: 5.7meter

Breedte: 2.2meter

Diepgang: 0.45meter

Doorvaarhoogte: 1meter

Gewicht: 550 KG

Materiaal: Polyester.

Type motor: Tot 30 pk.

Brandstof: Benzine

Vermogen: tot 30 pk.

Prijs: € 12.995

De Reitdieper 570 Tender is een ruimtelijke tendersloep om met 6 passagiers een ontspannen dag op het water te beleven. Het ontwerp van de 570 tender kenmerkt zich door de moderne gladde romp en het strak vormgegeven zwemplateau om eenvoudig in en uit het water te stappen. Door de diepe kuip, is extra ruimte gecreëerd in het interieur. De ruimte rondzit kan in eenvoudig omgetoverd worden in een riant zonnedek.

Motor keuze

De Reitdieper 570 Tender beschikt over een afsluitbare bun, hierdoor is de motor niet in het zicht en wordt het motorgeluid extra gedempt. De 570 is een multifunctionele tendersloep. Je kunt kiezen uit motoren met een vermogen van 10, 20 of 30 pk. Voor de 10 of 20 pk vermogens raden we een duurzame en stille Honda of Suzuki buitenboordmotor aan. Wanneer je extra sportief wilt varen, kies dan voor een 30 pk Suzuki motor. Deze motor is de lichtste in zijn klasse, en door het extra vermogen kun je een snelheid behalen van 35+ km/h

Kleurencombinaties

De Reitdieper 570 Tender is leverbaar in prachtige kleurencombinaties met bijpassende bekleding. Uiteraard valt er volop te combineren om jouw perfecte sloep samen te stellen. Onderstaande kleuren zijn voor de binnen- en buitenkant leverbaar.

Standaard buitenkleuren:

Grijs
Lichtgrijs
Wit
Blauw
Zwart

Afwijkende Ral kleuren meerprijs.

Standaard binnenkleuren:

Wit
Ivoor

Afwijkende Ral kleuren meerprijs.