Ons verhaal

Wij zijn Jacco en Huib,  2 broers en samen vormen wij de J en de H van JH watersport.  Graag nemen wij u dan ook mee in het ontstaan van JH watersport.  Op Koninginnedag 2009 kochten wij onze eerste Mercury 4.5pk roodband buitenboordmotor. Nadat wij deze opgeknapt en verkocht hadden, volgden er al snel vele andere buitenboordmotoren. Daarna groeide deze hobby zo uit de hand dat de schuur in de achtertuin veel te klein werdt en we opzoek moesten naar een grotere locatie. Die vonden we op de plek waar nu de nieuwe bootstalling staat, een oude boerenschuur waar wij 50m2 hebben gehuurd . Hier verkochten we in 2012 wel 150 gebruikte buitenboordmotoren welke we allemaal in de avonduren en op de zaterdagen hebben opgeknapt en gerepareerd. Dit succes smaakte zo goed, dat we op 6 maart 2013 JH watersport hebben opgericht.

Al snel verhuisden we naar de huidige locatie aan de Noordzijde 27B waar we bootstalling aan onze werkzaamheden hebben toegevoegd. Langzaam maar zeker wisten de klanten ons ook te vinden voor onderhoud en reparatie. Door de jaren heen is de verkoop van losse buitenboordmotoren naar de achtergrond geraakt en  zijn wij ons gaan specialiseren in sloepen en tenders. Op 1 maart 2017 zijn wij beiden fulltime in het bedrijf gegaan en zijn wij ons met alle energie gaan richten op de inkoop, verkoop, reparatie, onderhoud en winterstalling van zowel nieuwe als gebruikte sloepen,tenders en cruisers. We hebben al diverse mooie merken mogen vertegenwoordigen met als laatste aanwinst het dealerschap van primeur sloepen en tenders.

Nu wij richting ons 10-jarig bestaan gaan, zijn wij erg trots en dankbaar dat zoveel mensen ons weten te vinden en dat we al zoveel klanten blij hebben mogen maken met een nieuwe of gebruikte sloep, het repareren van een buitenboordmotor of het stallen van hun prachtige bezit.

Heeft u interesse in een nieuwe of gebuikte sloep of tender, wij staan voor u klaar met eerlijk advies, maar voor onderhoud of reparatie stropen wij zeker ook onze mouwen op. Graag verwelkomen wij u in onze showroom en werkplaats.

Met vriendelijke groet,
Jacco en Huib

Bekijk onze bedrijfsvideo