Over ons

JH watersport is een full service watersportbedrijf in het midden van het land. We staan voor u klaar op het gebied van verkoop, onderhoud en stalling.

Wij zijn JH watersport. Jacco & Huib. Twee broers met een enorme passie voor watersport. Geboren en getogen in het pittoreske Noordeloos is er genoeg ruimte geweest om onze liefde voor water(sport) te ontwikkelen. Vissen in de Boezem, bootje varen op de Giessen of waterskiën op de Waal en Merwede… Wij snappen daarom als geen ander het heerlijke en unieke gevoel van vrijheid en de kick van de snelheid op het water.

Onze passie voor water(sport) delen we graag met u. Dit doen we met persoonlijke service, eerlijk advies en opgestroopte mouwen. Precies zoals we zijn.

Van hobby naar full service
We nemen u graag mee terug in de tijd. JH watersport is in 2013 ontstaan vanuit een hobby. In de schuur van ons ouderlijk huis hebben we veel buitenboordmotoren gerepareerd en verkocht. U raadt het vast al: daar is het niet bij gebleven.
Na een aantal jaar is de focus verschoven naar sloepen en tenders. Dat is onze specialisatie waar ons hart sneller van klopt.


Occasions
Wij gunnen iedereen een prettige ervaring op het water. Daarom kunt u bij JH watersport ook terecht voor betrouwbare occasions. We bieden u diverse gebruikte sloepen en tenders aan van bekende merken. Denk aan Oudhuijzer, Corsiva, Antaris, Interboat en Lago Amore. In ons diverse aanbod zit er altijd een sloep tussen die perfect bij u past. Daarnaast leveren wij uw occasion altijd af met garantie en een afleverpakket.

Onderhoud
Een dagje varen moet leuk en ontspannend zijn. U zit natuurlijk niet te wachten op een kapotte motor of ander mankement. Daarom zijn we open en eerlijk over onze producten en staan we altijd voor u klaar met onze persoonlijke service. Met onze jarenlange kennis onderhouden en repareren wij uw sloep of tender in onze professionele werkplaats. Van een kleine aanpassing tot een grote reparatie. Zo kunt u ongestoord genieten van uw watersportmoment.