Primeur sloepen en tenders

Primeur: comfort, luxe en hoge kwaliteit

JH Watersport is dealer van het merk Primeur. Tussen de vele sloepenmerken die te verkrijgen zijn op de markt, is Primeur echt een naam die opvalt in zijn prijsklasse. Primeur staat voor comfort, luxe en een hoge kwaliteit. De afwerking is vergeleken met vele soortgenoten echt van pure klasse. Mede daardoor staat Primeur bekend om zijn zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Snel navigeren:

Ontspannen op het water
Primeur is door de brede romp met V-bodem erg koersvast en beschikt daardoor ook over een zeer goede stabiliteit. Daarnaast geniet u van optimaal zitcomfort dankzij de riante rugleuning. De Primeur sloepen en tenders zijn uitermate geschikt voor dagtochten. Wilt u er langer op uit? Ook dat is geen enkel probleem! Als de Primeur uitgerust is met een zonnebed dan kunt u daar gerust op overnachten. Bovendien bevindt zich onder de banken een zee aan opbergruimte voor al uw spullen.

Kwaliteit
Bij alle boten van Primeur is het polyesterwerk super strak afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen, maar ook de details springen in het oog. Zo komt de kabelaring uit één van de beste touwfabrieken van Nederland. Elke kabelaring is extra dik, wat de sloepen een zeer luxe uitstraling geeft. Varen met Primeur sloepen en tenders U kunt met de Primeur sloepen en tenders uiteraard rustig varen. Doordat het merendeel van de boten beschikt over een snelvarend onderwaterschip zijn ze – in combinatie met de juiste motorisering – ook nog eens zeer snel en sportief. Dit maakt dat u met gemak kunt waterskiën of wakeboarden achter de Primeur.

 

Primeur productlijn
Primeur heeft een gevarieerde lijn aan sloepen en tenders. Hierbij is er de keuze
tussen diverse out- of inboard modellen. De kleinste sloep is 5.70 meter lang, en de
grootste boot (tot nu toe) heeft een lengte van 7 meter.

Outboard modellen:
– Primeur 570 bun
– Primeur 610 tender
– Primeur 615 tender
– Primeur 620 tender
– Primeur 710 tender
– Primeur 715 tender

Inboard modellen:
– Primeur 570 tender
– Primeur 600 tender
– Primeur 700 sloep
– Primeur 700 lounge
– Primeur 700 tender

Primeur
Bent u op zoek naar een betaalbare sloep met: comfort, luxe en van hoge kwaliteit? Dan is Primeur de juiste keuze. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom de prachtige sloepen en tenders van Primeur bekijken in onze showroom.

Bekijk de video