Services

Naast de (winter)stalling en de verkoop van sloepen, tenders, buitenboordmotoren en trailers wil JH watersport u veel meer aanbieden. We zetten graag onze jarenlange ervaring en opgedane kennis in om u het ultieme watersportplezier te geven.


Onderhoud en accessoires

Om plezier te hebben én houden van uw boot is het belangrijk om deze goed te onderhouden. In onze professionele werkplaats werken we netjes en secuur en hebben we aandacht en respect voor uw product. Zo voorzien we uw boot en motor van alle voorkomende reparaties en jaarlijks onderhoud. Van een grote reparatie tot een eenvoudige servicebeurt.


Wilt u uw boot onderhouden? Ook dan kunt u bij JH watersport terecht. Met onze kennis, professionele werkplaats en de juiste materialen is uw boot in juiste handen.

JH watersport biedt u graag deze diensten aan:

  • Antifouling
    Als watersporter weet u als geen ander dat er algen en schaaldiertjes vastgroeien aan de boot zodra deze in het water ligt. Door deze aangroei vermindert de bootsnelheid en stijgt uw brandstofverbruik. Om dit tegen te gaan, is het verstandig om antifouling aan te brengen.
  • Outboard benzine motoren vanaf 6 pk en inboard dieselmotoren;
  • In- en opbouw accessoires zoals radio's, verlichting, biminitops, zwemtrapjes en nog veel meer;
  • Het vervangen/monteren van dekzeilen en buiskappen.

Winterklaar

Na de eindeloze zomerdagen breekt ook de tijd van kou aan. JH watersport adviseert u dan om uw boot winterklaar te maken.
Benzine en diesel behouden namelijk niet eindeloos hun goede conditie. Wanneer u uw tender of sloep niet winterklaar maakt, kan dat voor veel problemen zorgen in het voorjaar. Denk aan het slecht lopen of niet starten van de motor. Ook is het belangrijk dat de inboard motor geconserveerd wordt zodat deze niet bevriest in de winter.

In onze professionele werkplaats maakt JH watersport uw boot winterklaar. U kunt dit ook combineren met onze winterstallingservice.