Stoer 650

De Stoer 650 ( Stout 650 ) is een stabiele, wendbare robuuste sloep met veel ruimte. De perfecte sloep om met al je vrienden en familie van een heerlijke dag op het water te genieten, er kunnen zelfs 12 personen mee aan boord. Deze sloep kenmerkt zich door zijn complete uitrusting en zeer comfortabele vaargedrag.

De Stoer 650 ligt zeer stabiel in het water, dus er is nauwelijks beweging bij het in- of uitstappen. Ook tijdens het varen merkt u de stabiele vaareigenschappen. De hoogwaardige kussenset biedt comfort voor zowel de kapitein als de passagiers. Voor uw gemak zijn er meerdere opbergvakken aanwezig, zodat u van alles mee kunt nemen op een dagje varen en in de stuurstand is er zelfs ruimte voor een koelbox.  Een ruim zonnedek voor drie personen is eenvoudig te creëren om van een zonnige dag te genieten. Tijdens het varen merk je weinig van de buitenboordmotor, deze is netjes weggewerkt in de romp.

Door de gladde romp en dikke rubberen stootrand oogt de sloep stoer en robuust en is de sloep dan  ook perfect te gebruiken als reclameobject doordat er veel ruimte is voor het bestickeren van de romp. Vindt u een kabelaring mooier dan de stootrand? Ook dat behoort tot de optie’s.

De motorkeuze voor de Stoer 650 is simpel: een Suzuki 20 pk. Betrouwbaar, krachtig en stil, deze motor is perfect voor de Stoer 650 en maakt het de ideale boot om uit te gaan met veel vrienden en familie.