Specificaties:

Merk: Stoer 650

Conditie: Nieuw

Bouwjaar: 2023

Lengte: 6.5meter

Breedte: 2.33meter

Diepgang: 0.45meter

Doorvaarhoogte: 1.1meter

Gewicht: 1200 KG

Materiaal: Polyester.

Type motor: Tot 20 pk.

Brandstof: Benzine

Vermogen: tot 20 pk.

Prijs: € 18.995

STOER 650.

Prachtige sloep geïnspireerd op de klassieke reddingssloepen. De Stoer (Stout) 650 is koersvast, eenvoudig te manoeuvreren en beschikt over zeeën van ruimte. De perfecte sloep om met al je vrienden en familie een prachtige dag op het water te beleven, je kunt zelfs 12 personen aan boord meenemen. Deze sloep kenmerkt zicht door haar complete uitrusting, en het zeer comfortabele vaargedrag.

De Stoer 650 ligt zeer stabiel in het water, waardoor er bij het in- en uitstappen nauwelijks schommelingen plaatsvindt. De stabiele vaareigenschappen zal je ook merken tijdens het varen. De kwalitatief hoogwaardig kussenset biedt veel comfort voor zowel de bestuurder als de passagiers. Er zijn diverse ruime opbergvakken aanwezig, zodat al het nodige mee kan tijdens een dagje varen. Een riant zonnedek voor 2 personen is eenvoudig te creëren om optimaal te genieten van een zonnige dag. Tijdens het varen zal je niet veel merken van de motor. Deze is namelijk keurig weggewerkt in de bun.

Het interieur van de Stoer 650 is volledig naar eigen wens aan te passen. Op deze manier geef je een eigen draai aan de sloep. Denk aan een teakline vloer, navigatieverlichting, sfeerverlichting en een dieptemeter met navigatie.

De motorkeuze voor de 650 is simpel. Een Suzuki 20 pk. Betrouwbaar, krachtig en stil. Dit maakt hem samen met de 650 de ideale sloep om met veel vrienden en familie op pad te gaan.

Leverbaar vanaf € 18.995,-

In diverse kleurstellingen op voorraad.

Trefwoorden:

Stout Sloep Tender reddingssloep primeur corisva oudhuijzer Topcraft Antaris Maril Interboat

Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet.

Jacco
JH watersport