Suzuki Buitenboordmotoren

Suzuki: Serious about fun! De producten – en daarmee dus ook de buitenboordmotoren van Suzuki – staan garant voor: ‘Het beleven van plezier door de gebruiker.’ Dit in combinatie met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van motoren, maakt Suzuki dé ideale partij voor de buitenboordmotoren achter onze sloepen en tenders.

 

Snel navigeren naar:

JH Watersport dealer van Suzuki buitenboordmotoren

Wij hebben al jarenlang goede ervaringen met het merk Suzuki. Praktisch gezien gaat achter bijna elke boot die wij verkopen een Suzuki buitenboordmotor. Toen wij door Suzuki zelf benadert werden om officieel dealer te worden van dit prachtige merk, hoefden wij hier ook niet lang over na te denken! Aangezien wij erg tevreden zijn met Suzuki, en overigens onze klanten ook, hebben wij volmondig ja gezegd tegen deze mooie aanbieding.

Plezier door vertrouwen

Genieten of plezier, noem het hoe u wilt, het wordt door iedereen anders beleefd. Maar het kan maar op één manier, namelijk met 100 % vertrouwen. 100 % vertrouwen door ruim 100 jaar ervaring, dat is waar Suzuki voor staat.

 

De techniek van Suzuki

De Japanse techniek van Suzuki is innovatief, functioneel en betrouwbaar. Dit is dé basis om onbezorgd van jouw boot en buitenboordmotor te kunnen genieten. De techniek van Suzuki staat voor:

  • Veiligheid
  • Betrouwbaarheid
  • Duurzaamheid

Suzuki gebruikt bewezen technologie om de buitenboordmotor extra veilig te maken. Naast veiligheid is betrouwbaarheid ook één van de belangrijkste speerpunten van Suzuki. Het is niet voor niets dat er steevast een Suzuki in de top eindigt bij alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Dankzij de nieuwste technieken gaat de buitenboordmotor altijd zo zuinig mogelijk om met brandstof. 

Suzuki en de toekomst

Door onze jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met het betrouwbare merk Suzuki, kijken wij met veel vertrouwen uit naar de toekomst. Wij denken dat als wij eenmaal een erkende Suzuki dealer zijn, steeds meer mensen ons weten te vinden voor aankoop, reparatie en onderhoud van de Suzuki buitenboordmotoren

Garantie, service en onderhoud

Suzuki koestert haar jarenlange reputatie op het gebied van betrouwbaarheid. Daarom krijgt u standaard 6 jaar garantie op alle Suzuki buitenboordmotoren. De producten van Suzuki staan garant voor onbezorgd vaarplezier. Wanneer er binnen 6 jaar materiaal-en/of constructiefouten ontstaan, dan verzorgen wij geheel kosteloos de reparatie of vervanging met originele onderdelen. Ook krijgt u bij ons garantie op reparatie en onderdelen als wij uw Suzuki buitenboordmotor periodiek onderhouden.

Financier uw Suzuki buitenboordmotor

Waar u ook wilt varen en met welke boot, u moet optimaal van je Suzuki-buitenboordmotor kunnen genieten. Wij helpen u graag op weg bij het bepalen van uw financiële route. U kunt uw buitenboordmotor en boot bijvoorbeeld in één keer betalen, maar er zijn ook andere opties.

Suzuki betaalplan

Komt u net iets tekort om de boot en motor van uw keuze te kunnen kopen? Of wilt u uw spaargeld liever bewaren voor andere onverwachte kosten? De boot en motor deels financieren kan dan een optie zijn. Het Suzuki betaalplan is een lening waarbij u vooraf precies weet hoeveel en hoelang u betaalt:

  • Een vast maandbedrag
  • Een vaste looptijd
  • Een vast rentepercentage

Door een aanbetaling van minimaal 35% kan u de maandtermijn verlagen. Nieuwsgierig naar wat uw maandbedrag kan zijn? Suzuki Financial Services maakt graag verblijvend een berekening voor u, afgestemd op uw situatie. Informeer bij ons voor meer informatie en alle mogelijkheden, of kijk op de Suzuki website om uw maandbedrag te berekenen:

https://www.suzuki.nl/marine/financieren/

 

Voordelen van het Suzuki betaalplan

Altijd een financieringsvoorstel dat bij uw wensen past
Kwijtschelding bij overlijden
U bent altijd verzekerd van de beste service en mobiliteit
Alles in één keer geregeld
Bepaal zelf uw maandbedrag en looptijd

Suzuki, een genot on te bezitten

Niet voor niets is Suzuki al ruim 15 jaar het beste verkochte marine merk. Door hun kenmerkende revolutionaire lichtgewicht bouw, innovatieve technieken, zeer hoge betrouwbaarheid, sterkte prestaties en een laag brandstofverbruik zijn de Suzuki buitenboordmotoren een genot om te bezitten.

Bekijk de video