Winterstalling

Zodra de zonnige dagen verdwijnen en het vaarseizoen echt voorbij is, is het onverstandig om uw sloep over te laten aan de slechte weersomstandigheden. Bij JH watersport kunt u daarom uw sloep of tender beschermen tegen het vochtige en koude winterweer in onze beveiligde stalling.

Winterklaar
Wilt u de (winter)stalling combineren met een onderhoudsbeurt om uw boot winterklaar te maken? Dat is een slimme keuze. De benzine en diesel behouden namelijk niet eindeloos hun goede conditie.
Wanneer u uw tender of sloep niet winterklaar maakt, kan dat voor veel problemen zorgen in het voorjaar. Denk aan het slecht lopen of niet starten van de motor. Ook is het belangrijk dat de inboard motor geconserveerd wordt zodat deze niet bevriest in de winter.

Bereikbaarheid
Wilt u uw boot winterklaar maken of stallen? JH watersport ligt centraal in het land en is makkelijk te bereiken via de A27.

Bent u niet in het bezit van een trailer? We helpen u graag en denken altijd met u mee. Neemt u contact met ons op? Dan bespreken we de mogelijkheden.