Primeur 620 Tender

Primeur 620 Tender

Specificaties:

Merk: Primeur

Conditie: Nieuw

Bouwjaar: 2024

Lengte: 6.2meter

Breedte: 2.3meter

Diepgang: 0.50meter

Doorvaarhoogte: 1.1meter

Gewicht: 780 kg

Materiaal: Polyester.

Type motor: Tot 60 pk.

Brandstof: Benzine

Vermogen: tot 60 pk.

Prijs: € 22.950

Primeur 620 Tender

 

De Primeur 620 Tender is het nieuwste model in de Primeur lijn. Hij heeft hetzelfde onderwaterschip als de 610 Tender en daarmee beschikt de Primeur 620 over fantastische vaareigenschappen. Er zijn echter wel verschillen tussen de twee Tenders. Eén daarvan is de buitenkant, deze is afgeleid van de Primeur 710 Tender; erg strak en modern.

 

Interieur

De Primeur 620 Tender beschikt over een losstaande stuurconsole waar aan beide kanten omheen gelopen kan worden. Daarnaast heeft hij ook uitzonderlijk hoge rugleuningen. Dit komt door de verlaagde vloer. Door deze uitzonderlijk hoge rugleuningen biedt de 620 een geweldig zitcomfort voor alle inzittenden.

Op maat gemaakt

Deze luxe tender is in diverse moderne kleurstellingen te verkrijgen. Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenkant van de boot. Buiten de kleur van de boot kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren bekleding. De standaard bekleding van de Primeur 615 tender is van Diamante. Deze ademende stof oogt zeer luxe en is gemakkelijk schoon te maken. Nog meer luxe? Dan kunt u kiezen voor de gewatteerde ruiten versie. Ook is het mogelijk om extra kussens toe te voegen in de vorm van speciale rugrollen voor meer steun in de rug.

In deze Primeur zit standaard een teaklook vloer. Deze vloer geeft een luxe uitstraling en is up te graden naar een fin teak of een topdeck vloer.

Het zonnedek van de Primeur 620 Tender

Het zonnedek van de Primeur 620 Tender is geen standaard optie maar kan optioneel worden aangeschaft. Het is zo gemaakt dat u hem ook zou kunnen gebruiken als tafelblad. Eén van de planken van het zonnedek is hier namelijk voor geschikt. Optioneel kunt u een bevestiging set bijbestellen en zo heeft het zonnedek ineens meerdere functies. U hoeft op deze manier geen extra tafel aan te schaffen en dit scheelt ook weer in de opbergruimte.

Naast dat u door de hoge rugleuning erg comfortabel zit, is het ook heel prettig wanneer u gebruik maakt van het zonnedek. Zo ligt u niet in het zicht en ook nog is lekker uit de wind tijdens het zonnen.

Motorisering

De Primeur 620 wordt vaak gebruikt om heerlijk rustig mee te cruisen over de Nederlandse wateren. In dit geval volstaat een 30 Pk 3-cilinder motor absoluut. Omdat de motor in de bun zit is hij ook al behoorlijk stil van zichzelf. Gaat u vaak op stap met meerdere personen? Of wilt u liever iets meer rust? Kies dan voor wat meer Pk’s. Als u kiest voor meer Pk’s zal de boot rustiger lopen. Dit komt omdat hij dan minder toeren hoeft te maken. Het verschil tussen een 3-cilinder en een 2-cilinder motor is dat bij een 3-cilinder motor het geluid van de motor echt tot een minimum beperkt wordt.

Meer snelheid?

Wilt u meer snelheid? Geen probleem. Als u bijvoorbeeld kiest voor een 60 Pk Suzuki motor, dan is zelfs waterskiën of wakeboarden mogelijk. Dit komt door het speciale snelvarend onderwaterschip.

Advies op maat

Alles hangt af van uw wensen en de manier waarop u de boot wilt gaan gebruiken. Wij geven u graag een eerlijk advies over welke motor het beste bij uw wensen past.

Koelboxen

Aan beide kanten van de boot bevinden zich ingebouwde koelboxen. Elk met twee bekerhouders in het deksel om uw drankje in te plaatsen. Met een paar koelelementen in de koelboxen blijven uw drankjes lekker lang koel. Ook is er de mogelijkheid om een koelbox om te laten bouwen tot een compressor koelkast.

Opbergruimte

Als u lekker het water op gaat met een groep vrienden, familie of kennissen, dan gaan er vaak een hoop spullen mee aan boord. Het is wel zo prettig als deze spullen niet allemaal in het midden van de boot hoeven te staan. Gelukkig is er aan opbergruimte geen gebrek in de Primeur 620 Tender. Onder elke bank zit namelijk een ruim opberg vak.

Complete uitrusting

De Primeur 620 Tender is standaard al zeer compleet uitgerust:

 • Polyester romp
 • Snelvarend onderwaterschip
 • CE-categorie C kustwateren
 • Geïntegreerd zwemplateau (uitgerust met HPL teakline)
 • Polyester dek
 • Ankerluik op voordek
 • HPL teakline op dek
 • HPL teakline op vloer
 • HPL teakline op opstaptreden
 • Ergonomisch gevormde zitbanken en rugleuningen
 • Grote opbergvakken onder de zitbanken
 • Diamante kussenset
 • Zelflozing naar bilge
 • RVS boegoog
 • RVS kikkers (6x)
 • RVS strip omranding zwemplateau
 • Groot stuurwiel
 • Stuurstand met ergonomisch stuurwiel
 • Bilgepomp elektrisch

Primeur 620 tender

Ook zijn er nog vele upgrades mogelijk! U bent van harte welkom om de nieuwe Primeur 620 Tender te komen bekijken in onze showroom. Neem contact met ons op!

Volg onze op Facebook: https://www.facebook.com/JhWatersport